ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

ΑΝΕΤΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Ένα χαλαρωτικό μέρος για να κάνετε τα ψώνια σας, ένας ευχάριστος χώρος για να εργάζεστε - η νέα φιλοσοφία κατασκευής των καταστημάτων μας, είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη. Στα νέα καταστήματα LIDL θα βρείτε αναβαθμισμένους χώρους, εξελιγμένες υπηρεσίες αλλά και τους ανθρώπους μας έτοιμους να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εντάξαμε τη λειτουργικότητα, την άνεση και την εξυπηρέτηση στα νέα μας καταστήματα, με στόχο να μετατρέψουμε μια καθημερινή ρουτίνα σε μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τα καταστήματά Lidl δεν προσφέρουν μόνο έναν άνετο χώρο για να κάνετε τα ψώνια σας. Ο έξυπνος και πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός και τεχνικός σχεδιασμός είναι παράλληλα φιλικοί προς στο περιβάλλον. Για να μπορείτε να επισκέπτεστε ακόμη πιο ευχάριστα τα καταστήματά μας, βελτιώσαμε αρκετά διάφορους τομείς των καταστημάτων μας.

 • ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Οι μεγάλοι διάδρομοι και οι ανανεωμένοι χώροι τοποθέτησης των προϊόντων, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών.

 • ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

  ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  Εκπλήσσουμε τους πελάτες μας πάντα με κάτι καινούργιο, όπως: πρωτοποριακά προϊόντα, φρέσκα προϊόντα αρτοποιίας ή καφέ για το δρόμο.

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

  ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

  Η πρόσοψη του καταστήματος αποτελεί βασικό κομμάτι της σύγχρονης αρχιτεκτονικής του κτιρίου και φροντίζει ώστε το κατάστημα να είναι φωτεινό και ευάερο.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων μας προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες ακινήτων και σε διαφορετικές περιοχές. Μαζί βρίσκουμε τη σωστή λύση για το δικό σας ακίνητο.

Εξυπηρέτηση επενδυτών:Κατόπιν αιτήματος, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την διεκπεραίωση της νέας κατασκευής (δεν υλοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο).
Επιφάνεια οικοπέδου:Οικοδομημένο ή μη οικοδομημένο από 6000 m2.
Περιοχή:Για αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση.

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα "τυπικά" καταστήματά μας ή για οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό καταστήματος σας ενδιαφέρει. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!