ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Όταν υπάρχουν πολλά καταστήματα συγκεντρωμένα μαζί σε ένα μέρος, προσελκύεται ακόμη μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών - αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των εμπορικών κέντρων. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με καλή πρόσβαση, μικρές αποστάσεις μεταξύ των μεμονωμένων καταστημάτων και άνετους χώρους στάθμευσης. Συγχρόνως, τα καταστήματά μας εγγυώνται τη συχνή επισκεψιμότητα και ελκυστικότητα. Διευκρινίζεται ότι στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν υλοποιούνται τα εμπορικά κέντρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τα εμπορικά κέντρα επειδή συγκεντρώνουν στον ίδιο χώρο πολλά καταστήματα και υπηρεσίες αποτελούν την ιδανική επιλογή επένδυσης. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ενσωμάτωσης ενός καταστήματος Lidl μέσα σε εμπορικά κέντρα.

 • ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Και στα εμπορικά κέντρα εστιάζουμε σε βιώσιμες τεχνολογίες, όπως ο φωτισμός LED και η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού.

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

  ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ

  Η ευρύχωρη διαρρύθμιση των χώρων, η μοντέρνα αρχιτεκτονική και οι φιλικές παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως οι τουαλέτες για τους πελάτες, διασφαλίζουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία αγορών.

 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  Στην παρουσίαση των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνονται νέες ιδέες όπως takeaway με φρέσκα προϊόντα αρτοποιίας ή προσφορές για καφέ στο χέρι, κάτι που αντανακλά, επίσης, τη μοντέρνα πρόταση των καταστημάτων.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Είτε ως ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής, η Lidl αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των εμπορικών κέντρων. Μαζί βρίσκουμε τη σωστή λύση για τη δική σας περιοχή.

Ενοικιαστής:Ελκυστική ομάδα ενοικιαστών.
Επιφάνεια οικοπέδου:Οικοδομημένο ή μη οικοδομημένο σε όλα τα μεγέθη.
Έργα:Νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις.
Θέσεις στάθμευσης πελατώνάνετη πρόσβαση.
Περιοχή:Για αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση.
Χώρος πώλησης για ενοικίαση από 1.000 m².

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα εμπορικά κέντρα ή για κάποιο κατάστημά μας. Περιμένουμε τα μηνύματά σας!