ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS

ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Έχουμε επανεξετάσει πλήρως τον σχεδιασμό μας για τα κέντρα logistics, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές, οικολογικές και κοινωνικές συνθήκες. Οι νέες προσεγγίσεις μας περιλαμβάνουν απλούστερες κατόψεις και εκτεταμένους χώρους παραλαβής παραγγελιών. Η ένταξή τους στην ευρύτερη περιοχή έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται ιδανικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ LOGISTICS

Η συμπαγής (στιβαρή) σχεδίαση και οι προσεκτικά μελετημένες διαδικασίες, προσφέρουν ευέλικτες δομές αποθήκευσης και γραφείων για ένα ελκυστικό και βιώσιμο κέντρο logistics.

 • ΕΚΠΟΜΠΗ CO2

  ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα κέντρο logistic φιλικό προς το περιβάλλον, εργαζόμαστε συνεχώς για την μείωση τιμών στις εκπομπές ρύπων και κατανάλωσης ενέργειας.

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Τα κέντρα logistics προσαρμόζονται μέσω του εξατομικευμένου σχεδιασμού, στις συνθήκες του περιβάλλοντος χώρου της περιοχής.

 • ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Οι νέες διαμορφωμένες περιοχές διανομής με κοινούς χώρους για τους εργαζομένους και τους προμηθευτές δημιουργούν ένα αξιόλογο και ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον.

 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ

  ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Κατά τον νέο σχεδιασμό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον φυσικό φωτισμό, στη βελτιστοποιήση των συνθηκών εργασίας και στον μοντέρνο εξοπλισμό.

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα κέντρα logistics ή με κάποιο κατάστημά μας (ή για τον σχεδιασμό των καταστήματων μας). Περιμένουμε τα μηνύματά σας!